Mutualia

15 Januari 2024

Bij Mutualia is je gezondheidszorg essentieel!


De verplichte verzekering is de belangrijkste taak van een ziekenfonds, dat je ziektekosten terugbetaalt (arts, tandarts, apotheek, enz.) en uitkeringen betaalt bij arbeidsongeschiktheid en zwangerschapsverlof. Deze tussenkomst wordt geregeld door het RIZIV en is identiek voor alle ziekenfondsen.


De aanvullende verzekering is specifiek voor elke ziekenfonds en kan elk jaar worden herzien. Ze biedt aanvullende dekking in bepaalde domeinen die niet gedekt worden door de verplichte verzekering.
Je komt alles te weten over onze troeven in onze brochure "Onze voordelen en diensten 2023", beschikbaar op onze website www.mutualia.be of in onze kantoren.


Naast deze voordelen streven we ernaar om onze leden een hoogwaardige, lokale service te bieden. Onze kantoren zijn 's ochtends vrij toegankelijk en meer complexe zaken worden 's middags op afspraak behandeld. Met onze online afspraakapplicatie kunt u in een paar klikken de vestiging en het tijdslot selecteren die u het beste uitkomen.
Onze MyMutualia online balie is ook een hulpmiddel dat uw aandacht verdient. Hiermee kunt u uw gegevens bijwerken en een groot aantal documenten raadplegen, indienen of verkrijgen zonder dat u naar een kantoor hoeft te gaan, waardoor u wachtrijen vermijdt. Lees er meer over op onze website en schrijf je nu in!


Kortom, je hebt het. Mutualia's slogan "Steeds een stap voor" is niet toevallig gekozen bij toeval. We zijn bij elke stap die je zet!
Neem voor meer informatie contact met ons op via 087/31 34 45 of schrijf naar info@mutualia.be